Tips | Oriental Wok in Brugge, Heerlijk genieten in een Oosters kader
276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-276,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Tips

Tips voor bij het wokken

Belangrijke tips:

Hou voor de smaak van het gerecht vis en vlees gescheiden

Beperk het aantal ingrediënten die u overhandigd aan de wok-chef. “De kunst van het weglaten” is hier van toepassing

Laat uw gerecht door de wok-chef bereiden n schep pas daarna de bijgerechten uit her warm buffet op

Maak de porties niet te groot, dan kunt u meer en langer genieten van de verschillende gerechten en het kunst- en vliegwerk van de wok-chefs

Gerechten ingrediënten uit het koud en gerechten uit het warm buffet niet mengen